Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Diamantování z vlastní fotky – kompletní TUTORIÁL k výrobku

V článku najdete:  

 

Co je diamantové malování?

Diamantové malování je zábavná a tvořivá činnost, při které sledujete jeden hlavní cíl: Zaplnit barevnými diamantíky celé plátno. Zní to jednoduše, že? Ještě snazší je ale princip, podle kterého budete postupovat. Plátno je totiž už dopředu rozdělené na malá políčka, která mají předtištěné symboly. K nim stačí najít barevné diamanty označené stejným symbolem, a hned je jasné, kam který patří. Navíc je celé plátno lepivé, takže na něj stačí diamant vždy jen položit a ten se sám spolehlivě přilepí.

 

Až budete u konce, vznikne vám obraz, který se na světle dokonale třpytí. Při objednání diamantového malování s rámem si ho navíc ihned po dokončení můžete pověsit na zeď!

 

Co obsahuje sada na diamantování?

V sadě z Vymaluj si sám vám dorazí vše, co budete k vytvoření obrazu potřebovat.

Součástí je tedy:

  • Očíslované lepivé plátno s předtištěným motivem
  • Pytlíčky s diamanty namíchanými přesně pro váš konkrétní obraz
  • Nářadíčko pro práci s diamanty (lepivou hmotu, diamantovací pero a lopatičku na nabírání diamantů)
  • Podrobný návod

 

S rámem, nebo bez rámu?

Při objednávce si můžete zvolit, jestli od nás chcete plátno natáhnout na vnitřní dřevěný rám, nebo vám bude stačit samotné srolované plátno. My určitě doporučujeme objednat si plátno přímo na rámu, protože vám tato volba usnadní celý průběh diamantového malování, a navíc si svůj hotový obraz můžete rovnou zavěsit na zeď a vytvořit tak působivou dekoraci.

 

Pokud obraz vyrábíte za účelem darování, vypnutý na plátně bude také vždy působit 100% lépe!

 

Diamantování vlastní fotografie

Diamantové obrázky si můžete poskládat ze stovek našich předvybraných motivů. Pokud ale chcete něco opravdu originálního, není problém si u nás nechat vyrobit předlohu obrazu na míru. Stačí nám zaslat fotku, která se vám líbí a chcete ji přetvořit v diamantový obraz a my vám pošleme zpět grafický návrh, jak by to mohlo vypadat. Důležité je ale věnovat pozornost správnému výběru fotky, ne každá se pro výrobu diamantových obrázků hodí.

 

Jak vybrat vhodnou fotku?

Čím kvalitnější fotografii nám zašlete, tím lepší můžete očekávat výsledný efekt. Fotka by také neměla být rozmazaná, zrnitá, přesvětlená, nebo naopak vrhající stíny přes hlavní objekt zájmu. Ideální fotky zachycují třeba domácí mazlíčky, rodinné portréty focený zblízka nebo krajinky. Moc hezky vycházejí také selfie fotky! Můžete se rovnou podívat na pár příkladů, jak to má a nemá vypadat.

 

Naši grafičtí designéři si ale poradí s téměř jakoukoliv výzvou. Pokud váháte, pošlete nám svou fotku e-mailem a my vám poradíme, jestli je jako podklad pro tvorbu diamantového malování vhodná nebo ne.

 

100% česká výroba

Naše výrobky jsou 100% původní. Vymaluj si sám je totiž přímým výrobcem diamantového malování. Vlastnoručně připravujeme všechny grafické návrhy, tiskneme plátna, napínáme je na rámy a vše rychle odesíláme našim zákazníkům po celém světe z naší vlastní továrny v Praze – Čakovicích. Máme kvalitní barvy, plátna, a hlavně přinášíme precizní výsledky. Vyzkoušejte sami!

 

Jak probíhá objednávka?

Přímo u produktu, který chcete, si u nás na webu zvolíte vše podstatné, jako je velikost obrazu, rychlost doručení nebo možnost diamantového malování s rámem.

 

U objednávek obrazů podle fotky je třeba po odeslání objednávky ještě dořešit, jakou fotku budeme měnit na váš budoucí obraz. Grafickou podobu obrazu vždy zákazníkům posíláme ke schválení předem, takže se nemusíte obávat o výsledek. Vždy dopředu víte, jak bude předtištěné plátno, které vám doručíme, vypadat.

 

Jakmile odešleme odbavený balíček vaším směrem, dostanete od nás jeho číslo společně s webovým odkazem, přes který můžete jeho stav snadno sledovat.

 

Jste připravení pustit se do svého prvního třpytivého veledíla? Nebo už jste v diamantovém malování profíci, ale hledáte nejlepší kvalitu na trhu? Právě u nás na Vymalujsisam.cz najdete, co hledáte!