Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Malování podle čísel z vlastní fotky – kompletní TUTORIÁL k výrobku

V článku najdete:  

 

Co je malování podle čísel?

Ve světě malování podle čísel neexistují omezení a každý, i úplný umělecký amatér, si tak může vyrobit dokonalý obraz připomínající díla slavných malířů! Stačí mít k dispozici jednu z kreativních sad na malování podle čísel z Vymalujsisam.cz a následovat jednoduchý princip.

Ten spočívá v postupném vybarvování políček předtištěných na plátně. V políčkách totiž najdete čísla a stejná čísla jsou pak i na víčkách barev, takže je hned jasné, kterou barvou máte dané políčko vybarvit. Takže například políčko s číslem 1, vybarvíte barvou označenou také číslem 1. Když se do tohoto procesu ponoříte, nebudete se moct odtrhnout! Malování podle čísel je příjemné, relaxační, a navíc zlepšuje jak jemnou motoriku, tak pozornost!

Začněte a s trochou trpělivosti se už za několik hodin nebudete moct vynadívat na své veledílo namalované vaší vlastní rukou! Řekli byste někdy předtím, že tohle dokážete?

 

Co je obsahem sady na malování podle čísel?

Sada pro malování podle čísel z Vymalujsisam.cz obsahuje všechno, co budete potřebovat a nic dalšího už dokupovat nemusíte.

 

Najdete v ní:

  • Podrobný návod a vzor budoucího obrazu
  • Očíslované plátno
  • Namíchané akrylové barvy v kalíškách pro váš konkrétní obraz
  • 3 štětce různé tloušťky

 

Je lepší malování podle čísel s rámem, nebo bez rámu?

Při zadávání objednávky zvažte, jestli si objednáte plátno na malování podle čísel vypnuté na vnitřním dřevěném rámu, nebo jste vám bude stačit jeho srolovaná varianta. My doporučujeme objednávat rovnou s rámem, který vám usnadní celé malování a budete si díky němu také moct rovnou hotový obraz pověsit na zeď.

 

Pokud malujete obraz pro někoho jako dárek, nebo se chystáte darovat celou sadu, varianta s rámem působí 100% lépe!  

 

Malování podle čísel – vlastní foto

Na e-shopu nabízíme stovky hotových motivů, ze kterých si můžete rovnou vybrat a objednat. Nejraději ale vyrábíme obrazy z vlastní fotky, které taky patří mezi nejprodávanější produkty. Důvod je jasný: Výsledek totiž nebude mít stejný nikdo jiný na světě! Proto obrazy podle fotky patří taky mezi oblíbené dárky – osobitost, originalita a výroba na míru zákazníky táhne. Pokud chcete taky takový obraz, rádi vám ho vytvoříme. Stačí nám zaslat fotku, kterou jste si vybrali.

 

Jak vybrat správnou fotku?

Aby byl ale výsledek co nejlepší, je nutné zaměřit se i na správný výběr fotografie, která by měla být hlavně v co nejvyšší kvalitě. Nejlépe vycházejí selfies, portréty, malé skupinky osob a fotky domácích mazlíčků. Podívejte se sami, jaké fotky ano a jaké ne!

 

Naši grafici jsou moc šikovní a připraví vám kvalitně téměř jakýkoliv motiv. Pokud si svým výběrem nejste jistí, pošlete nám fotku, nad kterou váháte e-mailem, a my vám poradíme.

 

Kvalitní výroba v České republice

Naše výrobky jsou 100% původní. Vymaluj si sám je totiž přímým výrobcem malování podle čísel. Vlastnoručně připravujeme všechny grafické návrhy, tiskneme plátna, napínáme je na rámy, mícháme barvy a vše okamžitě odesíláme našim zákazníkům po celém světe z naší vlastní továrny v Praze – Čakovicích. Máme kvalitní barvy, plátna, a hlavně přinášíme precizní a věrné výsledky. Posuďte sami!

 

Jak probíhá objednávka?

Přímo u produktu, který chcete, si u nás na webu zvolíte vše podstatné, jako je velikost obrazu, rychlost doručení nebo možnost malování podle čísel s rámem.

Objednáváte malování podle čísel vlastní fotografie? Pak bude po odeslání vaší objednávky ještě třeba dořešit, jakou fotku budeme na váš budoucí obraz přeměňovat. Grafickou podobu obrazu vždy zákazníkům posíláme předem ke schválení, takže se nemusíte obávat o výsledek. Vždy dopředu víte, jak bude vaše předtištěné plátno vypadat.

Jakmile odešleme odbavenou zásilku vaším směrem, dostanete od nás její číslo společně s webovým odkazem, přes který můžete její cestu do svých rukou snadno sledovat.

 

Jste připravení pustit se do svého prvního uměleckého veledíla? Nebo už jste v malování podle čísel profíci, ale sháníte nejlepší kvalitu na trhu? Právě u nás na Vymalujsisam.cz najdete, co hledáte!