Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Výběr nejlepších motivů obrazů do vaší ložnice

Obrazy jsou perfektním doplňkem interiéru, který místnosti dodá ten pravý nádech domova. Ložnice bývá zpravidla místem odpočinku, je proto vhodné tomu přizpůsobit výběr motivu. Vyzkoušejte malování podle čísel a vytvořte si svůj jedinečný obraz, který se stane ozdobou ložnice. Vybírat můžete z rozmanitých motivů.

Malování podle čísel květiny

Decentním motivem, který se hodí v podstatě do každé místnosti, jsou květiny. Nabízí se mnoho rozmanitých druhů, přičemž každý z nich skýtá krásu přírody, klid a příjemné barvy. Díky květinám, a to právě třeba v podobě obrazu na stěně, můžete snížit hladinu stresu a podpořit tak klidnou atmosféru ložnice.

Pro malování podle čísel květiny představují perfektní motiv – zpracovány jsou jako elegantní kytice, jednotlivé květiny, či třeba zajímavé abstraktní obrazy. Konečný výběr už záleží pouze na vás. Přizpůsobit ho můžete celkovému stylu ložnice nebo jednoduše dle svého vkusu.

Při malování si navíc užijete spoustu zábavy, kreativní tvoření má skvělé účinky na duševní zdraví.

Malování podle čísel zvířata

Dalším populárním motivem jsou zvířata. V nabídce najdete spoustu různých možností. Lákají vás abstraktní obrazy, zvířata vyvedena ve veselých barvách, či spíše realistické znázornění vašeho oblíbeného zvířete? V ložnici se budou skvěle vyjímat decentní obrazy, které spojují zvířata a přírodu. Ovšem skvělý dojem udělají také barevnější obrazy – dejte prostor své kreativitě.

Rozhodně se nemusíte držet při zemi. K malování podle čísel zvířata představují perfektní motiv. Obraz přitom může mít mnoho různých podob, hravě tak vyberete ten, který skvěle zapadne do vaší ložnice.

Malování podle čísel Paříž

Nelákají vás květiny, zvířata a příroda? Skvělý dojem udělá také obraz s motivem města. Vybírat můžete z dechberoucích motivů kulturního a přírodního dědictví zařazeného na seznam UNESCO. Romantickým motivem je pro malování podle čísel Paříž, norský Brygenn, či třeba naše krásná Praha.

Krom toho se nabízí také řada dalších památek – Koloseum, Akropolis, pyramidy v Gíze a mnoho dalšího. Pokud patříte mezi milovníky cestování, vneste si kousek světa rovnou do své ložnice.

Abstraktní motivy

Jestliže hledáte neutrální motiv, který vám rozzáří každé ráno, pak se nabízí abstraktní motivy. V těch jsou mnohdy skryty různé rafinované motivy, ovšem jednat se může také o důmyslnou kombinaci barev, která ve vás probudí emoce. Abstrakce může zpracovávat motivy zvířat, postav, květin a mnoho dalšího.

Obraz si zachovává své specifické kouzlo díky práci s barvami. Hodí se tak do každého interiéru.

Obrazy představují významný prvek interiéru, díky kterému se můžete ve svém domově cítit lépe. Malování podle čísel navíc nabízí skvělou volnočasovou činnost, vlastnoručně malovaný obraz se stane neocenitelným doplňkem, který si jednoduše zamilujete.