Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Na velikosti palety záleží!

Víte, jak poznáte kvalitní obraz na malování podle čísel? Jedním ze spolehlivých ukazatelů je třeba počet barev v paletě. Na jejich množství totiž záleží, kolik odstínů hotový obraz rozezná a jak se bude – třeba při malování z vlastní fotky – podobat předloze. Díky obrovské paletě barev zachytí naše malování podle čísel momenty z vašeho života opravdu věrně! 

 MÁME 700 BAREV V PALETĚ – 3x víc než ostatní 

To znamená, že vám můžeme zaručit výsledný obraz, který bude tak podobný předloze na fotografii, jak je to jen možné. Barevné odstíny umíme vychytat do těch nejjemnějších nuancí.

V počátcích výroby na Vymalujsisam.cz jsme zkoušeli pracovat s menší paletou kolem 250 barev. Nebylo s ní ale možné vytvořit malování podle čísel v takové kvalitě, se kterou bychom byli spokojení. Na první pohled se možná může zdát, že je barev dostatek, ale opak je pravdou: Kvalitní malování podle čísel z vlastní fotky s tak omezenou paletou udělat nejde. 

Počet barev v naší paletě je kolísavý podle toho, jaké odstíny se nám podaří vyrobit, průběžně se ale nikdy nedostáváme pod 700 různých barev.

Běžně tak máme třikrát větší počet barev, než se kterými musí pracovat naše konkurence. A to je znatelný rozdíl! Přesvědčte se na vlastní tahy štětcem!

Rozsáhlá paleta barev zajišťuje nejlepší výsledky obrazů s malováním podle čísel na trhu.

 

  ČESKÁ VÝROBA

Ve Vymalujsisam.cz jdeme svou vlastní cestou a nespoléháme se na dodavatele ze zahraničí. Napsali jsme si svůj software převádějící motivy a fotografie na dokonalé předlohy pro malování podle čísel. Samotnou výrobu akrylových barev, které se pro vymalování obrazů používání, si zajišťujeme také sami. Motivy do naší nabídky nekopírujeme, ale sháníme si je po své ose. Nejen na českém trhu jsme tak zcela soběstační a naprosto unikátní. 

 

 

U nás najdete stovky originálních motivů k vymalování.

 

Proč je to tak důležité? Z našich zkušeností totiž na trhu s malováním podle čísel obecně figurují hlavně základní dva druhy výroby, které evropští prodejci využívají a prodávají je dál svým zákazníkům. 

1.    Čínská výroba malování podle čísel

Čínští výrobci mají obvykle přes 500 barev v paletě. Jejich plátna tedy mají určitou kvalitu, ale zpravidla se prodávají bez rámů, takže vám obraz dorazí srolovaný. Nevýhodou pro zákazníka z Evropy je dlouhá dodací doba z Číny a v dobách zvýšené poptávky, jako jsou Vánoce nebo tradiční čínské oslavy nového roku v únoru, se doba dodání ještě výrazně prodlužuje a překračuje i 40 dní. Další překážkou nákupu je od července 2021 legislativa, která určuje nutnost doplacení DPH nesoucí s sebou nepříjemné formality.

TIP! Chcete vědět, jak poznáte, že nějaký e-shop přeprodává zboží z Číny? Vybraný obchod například neumožňuje objednat malování podle čísel z vlastní fotky s doručením do 14 dní.

2.    Lotyšská výroba malování podle čísel

Jedná se o franšízu lotyšsko-ruské firmy, kterou využívají dvě velké značky na českém trhu. Nevýhodou této výroby je výrazně omezená paleta barev, se kterou společnosti musí pracovat – je jich pouze 243Další nevýhodou lotyšské franšízy je také skutečnost, že stejný obraz si už pravděpodobně namalovaly desítky či rovnou stovky jiných malířů v ostatních zemích. O originálních dílech se tedy nedá mluvit.

TIP Jak poznat, že se jedná o obraz lotyšsko-ruského původu? Všechny obrazy mají charakteristické označení barev tvořené písmenem a číslicí – tedy např. J1, W2, &3 atd.

 

 VLASTNÍ TVORBA GRAFICKÝCH NÁVRHŮ 

Pokud si chcete objednat obraz z vlastní fotografie, před odesláním zásilky vám pošleme ke schválení grafický návrh, který vám ukáže, jak bude výsledný obraz po vymalování vaší rukou vypadat. Grafické návrhy vytváříme z vámi zaslaných fotek přímo my, takže můžeme poskytovat kvalitní a individuální servis, který vám například umožňuje jednou změnit názor a zaslat nám na zapracování jinou fotografii nahrazující v objednávkovém procesu tu původní. Jednáme na osobní úrovni s lidským přístupem a s cílem plně uspokojit každého zákazníka. 

Díky grafickému návrhu od nás budete mít jasnou představu, jak bude výsledek vypadat.

 

 VÝJIMEČNÁ KVALITA TISKU

Víte, jak se měří kvalita tisku? Udává se v tzv. DPI – z angličtiny "dots per inch" neboli počtu pixelů na řádek o délce 2,54 cm. Časopisy i většina firem vyrábějících malování podle čísel drží kvalitu tisku na 300 DPI. My věříme, že čísla a linie vytištěné na plátně jsou jedním ze základních předpokladů, abyste si naše malování podle čísel opravdu užili. Proto veškeré podklady připravujeme v kvalitě 600 DPI.

Co z toho plyne pro vás? Naše plátna se vám budou číst mnohem lépe než plátna ostatních výrobců malování podle čísel. I naše nejmenší políčka s čísly jsou totiž díky této výjimečné tiskové kvalitě krásně vidět. Posuďte sami na srovnání obrázků:

 

1) Příklad běžného tisku označených políček na plátně pro malování podle čísel  

2) Příklad našeho tisku označených políček pro malování podle čísel

 

 BARVY MĚŘÍME SPEKTROFOTOMETREM

Před naskladněním používáme pro měření barev profesionální spektrofotometr. Ten nám pomáhá předcházet omylům s orientací v tak obrovské paletě barev, kterou nabízíme a nestává se tak často, aby byla zaslaná barva rozdílná od našeho grafického návrhu. 

 

A co k naší paletě říkáte vy – zákazníci? Přečtěte si pár recenzí od malířů, kterým se už naše obrazy dostaly pod štětec!