Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Darujte ke svatbě obraz podle fotky!

Držíte v ruce ještě horkou pozvánku na svatbu a už přemýšlíte, jaký dárek by nastávající novomanžele nejvíc potěšil? Nebo hledáte skvělou zábavu, která svatební den vybarví ještě zářivějšími barvami? S Vymaluj si sám máte hned 3 možnosti, jak v den D vzbudit trochu milého pozdvižení!  

 

1) Dárek pro novomanžele

2) Dárek pro novomanžele – voucher

3) Zábava na svatbu s motivy pro všechny

 

1) Darujte novomanželům obraz podle jejich fotografie

Pokud místo peněz v obálce chcete raději darovat originální dárek, který udělá radost, pobaví, vzbudí zvědavost a zároveň bude dlouhodobě připomínat tu nejdůležitější událost v životě, darujte novomanželům malování podle čísel vlastní foto nebo diamantové malování. Fyzicky rozměrný dárek, na který se bude chtít podívat každý svatební host vzbudí nadšení, není finančně náročný a může posloužit i jako skvělá zábava během svatebního dne! .           

Jak obraz získat?

  • Objednejte si na našem webu vytvoření obrazu z vlastní fotky pro malování podle čísel nebo třpytivé diamantování
  • Kvůli výběru fotky nemusíte prozrazovat překvapení! Zvládneme vytvořit předlohu na obraz i z fotografie nastávajících manželů, kterou snadno stáhnete třeba z jejich profilů na sociálních sítích. Tu pak nahrajte k objednávce, nebo nám ji pošlete na e-mail obchod@vymalujsisam.cz.
  • Pokud na dárek pospícháte, zaškrtněte si v objednávce expresní výrobu (odeslání už do 3 dnů). Když nám rovnou zavoláte nebo napíšete na Whatsapp (+420 723 111 975), jsme schopní dělat zázraky na počkání a připravit vám obrazy k odeslání doslova v řádu hodin. 

 

 


 


2) Darujte novomanželům voucher na obraz z vlastní fotky

Nechcete se nervovat, jestli objednávka dorazí včas, nebo si myslíte, že by vaši přátelé k svatbě ocenili možnost výběru, co chtějí malovat? Pořiďte jim dárkový voucher na nákup libovolného obrazu z vlastní fotky! My jim pak po obřadu vyrobíme unikátní obraz na malování podle čísel či diamantování na míru – třeba z té nejpovedenější svatební fotky! 

  



 

3) Zabavte na svatbě hosty se skladovými motivy 

Plánujete svatbu vlastní? Pomůžeme vám ukončit přemýšlení o tom, jak zaplnit mezery v programu vašeho svatebního dne. Vyzkoušejte naše hotové motivy na malování podle číselStačí si vybrat několik kousků v našem e-shopu – třeba podle obtížnosti, a pak už jen na místě v den D rozbalit všechny sady obsahující jak připravené vzory na malování, tak akrylové barvy a štětce různé tloušťky. Nechte hosty, ať se mezi gratulacemi, tancem a jídlem baví kreativně!

K tomuto účelu doporučujeme vybrat ty nejjednodušší motivy, které se během svatebního dne stihnout dokončit – a zároveň se na malování mohou podílet i děti. Když nám napíšete dopředu, že se jedná o dárek na svatbu, tak vám k objednávce rádi zdarma přidáme extra sady štětců, abyste je nemuseli dokupovat. 

 



Ať už jste nastávající manželé, hosté nebo nejlepší přátelé svatebního páru, užijte si tento den naplno s originálním malováním podle čísel a diamantovým malováním z Vymaluj si sám! Vždyť ty nejlepší zážitky si zaslouží zaznamenat – ideálně štětcem, nejen do paměti!