Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Praktický pomocník – světelná podložka pro diamantové malování

Jestliže se během volných chvil rádi věnujete umění, pak by vaší pozornosti rozhodně nemělo uniknout diamantové malování. Ať už o této aktivitě slyšíte poprvé, anebo se jí rádi věnujete, rozhodně se vám bude hodit světelná podložka. 

Diamantové malování 

Diamantové malování nabízí spoustu zábavy. Stačí si vybrat libovolný motiv z nabídky, anebo si nechat vytvořit zcela vlastníV sadě pak získáte lepkavé plátno s předtištěným motivem. Dále pak obdržíte také mističku na diamanty a speciální diamantovací pero, díky němuž vám tvoření půjde hravě od ruky. 

Diamantové malování s rámem 

Při výběru plátna můžete zvolit volné plátno, či plátno napnuté na dřevěném vnitřním rámu. Diamantové malování s rámem je praktičtější díky napnutému plátnu. Využít můžete také světelnou podložku, která je praktickým doplňkem pro toto tvoření. Plátno si díky ní podsvítíte, což nabízí větší přesnost při lepení diamantů. Perfektní výhled na plátno zajistí, že vám tvoření půjde lépe od ruky. 

Světelná podložka je skvělým způsobem, jak si celý proces tvoření o něco usnadnit. Díky podsvícenému plátnu budete při tvoření přesné, výsledkem tedy bude perfektní obraz. Ten se může stát originálním dárkem či dekorací vašeho interiéru.