Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

7 příležitostí, pro které je malování podle čísel skvělým tipem na dárek

Výběr toho pravého dárku může být složitý, pokud už vám dochází nápady. Pokud víte, že obdarovaný má kreativní duši, pak byste mu rozhodně měli pořídit obraz pro malování podle čísel. Není nutné, aby byl člověk umělcem – stačí nadšení a láska k tvořivosti. Tyto obrazy se hodí pro každého, nehledě na věk a zkušenosti, jedná se tak o perfektní dárek.

Malování podle čísel pro děti

Snad každé dítě zbožňuje kreativní tvoření, neváhejte proto podpořit jejich tvořivost. Díky tomu, že malování podle čísel je vhodné i pro ty, kteří s tvořením obrazů nemají zkušenosti, rozhodně si s nimi poradí i děti. V nabídce najdete vybrané motivy malování podle čísel pro děti, které jsou přizpůsobeny i pro ty nejmenší. Vybírat tak můžete z jednodušších motivů, ovšem nabízí se možnosti i pro pokročilé. Mezi nejoblíbenější motivy patří kočky, psi a koně, ovšem připravena jsou také plátna s populárními postavičkami z pohádek a mnoho dalšího.

Malování podle čísel potěší jako dárek k jakékoliv příležitosti. Během roku nás přitom čeká spousta významných dní, při jejichž příležitosti můžete dítko obdarovat:

  • Vánoce,
  • narozeniny,
  • svátek,
  • Mezinárodní den dětí,
  • za vysvědčení,
  • a mnoho dalších.

Malování podle čísel vlastní foto

Malování podle čísel rozhodně není činností jen pro děti. V každém z nás má kreativita své místo, barvy a štětce tak nabízí možnosti i pro dospělé. Kromě dětských motivů najdete v nabídce samozřejmě i složitější obrazy s motivy světových měst, známých osobností, filmů, zvěrokruhu a řadu dalších.

Pokud však hledáte opravdu speciální dárek, se kterým zazáříte, pak zvolte jako motiv pro malování podle čísel vlastní foto. Vybrat můžete v podstatě jakoukoliv fotografii – ta pak bude v tenkých linkách převedena na plátno, které si obdarovaný může vymalovat. Výsledkem je originální obraz s jedinečným motivem.

Obraz podle vlastní fotografie je oblíbeným dárkem pro páry. Svého milého či svoji milou jistě potěšíte dárkem od srdce. Právě malování podle čísel třeba s vaší společnou fotkou je neokoukaným dárkem, kterým překvapíte.

 

Malování obrazu podle fotky

Malování obrazu podle fotky je také perfektním dárkem k narozeninám pro každého. Ať už se tedy jedná o vašeho partnera, člena rodiny, či kamaráda nebo kolegu, výběrem tohoto dárku určitě neuděláte chybu. Pokud máte jasno v tom, jaké zájmy obdarovaný má, pak můžete motiv vybírat dle toho, co má rád. Ovšem pokud hledáte opravdu osobitý dárek k narozeninám, nechte vytvořit obraz podle fotografie s motivem, který je mu blízký.

Jen tak pro radost

K dávání krásných dárků nemusí být zrovna speciální příležitost. Proč neudělat někomu radost jen tak? Obdarujte své blízké či sebe originálním plátnem, na kterém se po vymalování objeví krásný obraz. Není třeba vyznat se v různých technikách malování – stačí jen držet se čísel na plátně a čísel na kalíšcích s barvou, každým tahem štětce pak budete blíže k vytvoření vlastního uměleckého díla.

Malování podle čísel je nenáročnou kreativní činností, díky které si můžete odpočinout od každodenního stresu. Krom skvělé volnočasové aktivity z toho navíc získáte také okouzlující obraz jako z galerie, aniž byste museli patřit mezi zkušené umělce.