Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Zpříjemněte si deštivé dny s našimi pestrobarevnými podzimními motivy

Slunečných dní s příchodem podzimu ubývá, nedostatek sluníčka mnohdy negativně ovlivňuje naši náladu. Zrelaxujte u malování podle čísel a namalujte si jedinečný obraz. Vybírat můžete z pestrobarevných motivů, které rozzáří každý váš den. Podzimní malování vás uchvátí.

Barevná abstrakce

Malování podle čísel je skvělou relaxační aktivitou, kterou zvládne každý. Nemusíte být zrovna umělec, abyste si mohli vytvořit nádherný obraz. Pokud máte rádi barvičky, pak vás jistě zaujme abstrakce. Motivy jsou různorodé, ať už jde o abstraktní pojetí zvířat, přírody či třeba osob. V nabídce najdete také zcela abstraktní motivy, které mohou vyvolávat různé emoce. Na výběr máte z mnoha krásných designů.

Motivy přírody

Právě na podzim jistě oceníte obrazy plné barev, které vám zlepší náladu. Jedním z oblíbených motivů je příroda. Zvolit můžete obraz s motivem exotické země plné sluníčka, krásně barevné makové pole nebo třeba zelený les či hory. Podzimní Procházka v dešti představuje u malování podle čísel další zajímavý motiv. Dostupné jsou třeba i dětské motivy, takže si vaše ratolest může užít nejenom podzimní malování, ale vytvořit si i jedinečnou dekoraci do svého pokojíčku. Motivů je celá řada, jistě tak najdete ten, který zapadne právě do vašeho interiéru. Barevný obraz je skvělým doplňkem a dokáže rozzářit každou domácnost.

Pestré květiny

Aby bylo podzimní malování co nejveselejší, vybírejte z pestrobarevných motivů květin. Ať už máte v oblibě růže, fuchsie, gerbery, či třeba hortenzie – díky rozmanité nabídce najdete obraz, který si zamilujete. Zvolit můžete jednoduchý obraz, jehož hlavním prvkem je jedna květina, ovšem dostupné jsou i komplexní obrazy plné drobných květů, které vás okouzlí.

Relaxační mandaly

Motivy přírody, květin a zvířat jsou úzce propojené, často jsou zpracovány abstraktně a nabízí tak netradiční umění, které zaujme. Dalším oblíbeným zpracováním rozmanitých motivů jsou mandaly. Mandala je původně kruhovým obrazcem složeným z mnoha menších políček, které můžete vymalovat. Nicméně jako mandala jsou navrženy i další motivy – zvířata, květiny a další. Pokud hledáte jednoduchý motiv, který je však zajímavý, mandaly jsou ideální volbou.

Ovocné zátiší

V období podzimu stále dozrává mnoho plodů ovoce a zeleniny. Můžete se tedy nechat inspirovat přírodou a zvolit obraz s ovocným zátiším. Podtrhnete tak podzimní atmosféru, přičemž obrazy jsou plné teplých barev, které projasní i zasmušilé podzimní dny. Motivy ovoce se hodí do každého interiéru, jde o perfektní dekoraci do kuchyně, ovšem obraz může dodat jiskru třeba i obývacímu pokoji.

Pokud hledáte tu pravou aktivitu na dlouhé večery, pusťte se do malování podle čísel a najděte ten pravý motiv, který vám vykouzlí úsměv na tváři!