Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Výběr nejlepších motivů obrazů do vašeho obýváku

V obývacím pokoji mnoho z nás tráví většinu času, a to často s celou rodinou. Proto je důležité, abychom se v této místnosti cítili dobře. K tomu mohou pomoci různé doplňky. Jedním z těch nejlepších jsou rozhodně obrazy. Díky malování podle čísel si navíc můžete vytvořit svůj vlastní obraz, který si zamilujete.

Malování podle čísel s rámem

Malování podle čísel s rámem nabízí to nejjednodušší řešení. Dostanete kompletní sadu – plátno s předpřipraveným motivem, štětce a vybrané barvy. Krom toho navíc plátno dorazí již napnuté na rám. Vy si s tím tak nemusíte dělat starosti. Rám umožňuje snadnější malování.

Navíc jakmile máte obraz dokončený, stačí ho jen pověsit na stěnu. V nabídce případně najdete i srolované plátno, pokud si ho na rám chcete napnout sami. Ovšem pro začátečníky i pokročilé bývá volbou číslo jedna právě plátno s rámem.

Malování podle čísel města

Výběr vhodného motivu do obýváku může být složitý. Obzvláště, pokud je již vybavený, hledání toho pravého obrazu, který bude ladit, není hračka. Ovšem nabídka obrazů k malování podle čísel je opravdu široká, rozhodně se tak nemusíte bát, že byste nenašli to pravé.

Nabízí se spousta různých kategorií, v nichž najdete rozmanité motivy.

Jednou z velmi oblíbených kategorií jsou pro malování podle čísel města. Vybírat tak můžete z obrazů naší krásné Prahy a mnoha dalších evropských měst. Skvělou volbou jsou motivy různých památek, které do interiéru skvěle zapadnou. Krom toho však v nabídce najdete také exotičtější obrazy – třeba thajské město Ayutthaya, chrám Senso-ji, Taj Mahal a mnoho dalšího.

Každý obraz má svůj specifický nádech a mohou tak ve vás probouzet různé emoce. Prosluněný záběr města či zajímavě zachycené památky se stanou ozdobou vašeho obýváku.

Malování podle čísel abstrakce

Jestliže hledáte něco, co perfektně zapadne do interiéru, pak se přímo nabízí abstraktní obrazy. Pro malování podle čísel abstrakce představuje jeden z nejlepších motivů. Tyto obrazy spojují krásné barvy, které mohou tvořit určitý vzor – zvíře, květinu či třeba osobu. Ovšem okouzlující jsou také abstraktní obrazy, ve kterých se snoubí různé barvy a ty jsou srdcem díla.

Jedná se o poměrně neutrální obrazy, mezi kterými snadno najdete to pravé pro svůj obývák. U abstrakce vždy vybírejte srdcem, barvy totiž mohou výrazně ovlivnit, jaká bude atmosféra v místnosti.

Malování podle čísel příroda

Obrazy představují také jedinečnou možnost, jak zůstat ve spojení s přírodou. A to i zrovna, když sedíte na gauči ve svém bytě. U malování podle čísel příroda inspiruje, již při tvoření obrazu se můžete těšit na jedinečný prožitek.

Motivy přírody mohou být velmi rozmanité.

Láká vás zeleň lesa, třpytící se voda, či třeba veselý jarní obraz? V nabídce toho najdete spoustu, od jemných obrazů stromů a plodů až po dech beroucí scenérie krásných míst. U malování podle čísel příroda rozhodně okouzlí.

Neexistují jasná pravidla, dle kterých byste se měli řídit při výběru motivu obrazu. Snažte se najít takový, který je vám blízký a pohled na něj vás bude těšit. Kombinace veselých barev vám může každý den navodit lepší náladu.