Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Vstupte do světa barev a třpytu s diamantovým malováním

Diamantové malování je jednou z kreativních činností, kterou byste si neměli nechat ujít. Spojuje moderní techniku, zábavu i relax. Celý proces je jednoduchý a můžete si díky němu vytvořit jedinečný obraz, který dokonale ozdobí vaši domácnost.

Image1

Užite si společný čas

Image1

Relaxujte offline

Image1

Krásný a originální dárek

Báječná volnočasová aktivita

Pokud máte blízko k umění a rádi byste vytvořili svůj vlastní obraz, pak je diamantové malování perfektní volbou. Domácí tvoření vás zabaví, můžete u něj skvěle zrelaxovat a výsledkem je přitom originální dílo. Tento kreativní proces je nenáročný. Stačí totiž jen lepkavé plátno, drobné diamanty a diamantovací pero. To vše je dostupné v praktické sadě, abyste mohli rovnou začít tvořit. Třpytivé kamínky jsou jednoduše okouzlující a rychle si vás získají.

Krása a originalita

V nabídce na vás čeká mnoho různých motivů. Ať už vás láká abstrakce, motivy zvířat, přírody, květin, či vesmír, rozhodně si vyberete. Z diamantů můžete zvěčnit třeba i:

  • své oblíbené místo,
  • postavu z filmu,
  • osobnost,
  • dílo některého ze slavných umělců.

Dostupné jsou navíc i vícedílné motivy složené z několika obrazů – třpytivé dílo se tak stane opravdovou dominantou místnosti.

Kromě toho, že můžete vybírat z mnoha různých připravených motivů, na plátno lze nechat zvěčnit i vaši fotografii. Předloha s barevnými symboly vás snadno navede, kam jednotlivé kamínky lepit. Pod rukama vám tak vznikne originální zpracování vašeho oblíbeného momentu.

Pro snadnější tvoření

V základu se nabízí samotné srolované plátno. Ovšem aby se vám lépe pracovalo, vyplatí se zvolit možnost s vnitřním dřevěným rámem. S napnutým plátnem se vám totiž bude mnohem lépe pracovat. Vždy je však dobré si plochu něčím podložit, aby omylem nedošlo k protlačení plátna. Pro diamantové malování s rámem se skvěle hodí svítící LED podložka, která slouží jako opora, ale také prosvítí natištěné symboly, které tak budou lépe viditelné. Případně ale pro podložení můžete využít i obyčejnou knížku či prkýnko.

Při tvoření oceníte také diamantovací pero. To vám výrazně usnadní přenos kamínků na plátno. Na první pohled se podobá běžnému peru, hrot je však dutý. Stačí do něj nabrat lepivou hmotu a k té přichytit diamant – ten pak snadno nalepíte na plátno a můžete pokračovat dál. Právě díky peru je celý proces diamantování hravý, a zároveň komfortní.

Zlepšení pozornosti a koncentrace

Vzhledem k tomu, že budete tvořit s opravdu drobnými diamanty, rozhodně se neobejdete bez trpělivosti, preciznosti a důrazu na detail. Soustředění na správné umístění kamínků vám ale pomůže zlepšit pozornost i koncentraci. Díky tomu můžete alespoň na chvíli zapomenout na každodenní starosti a stres, což vede k uvolnění napětí a zlepšení nálady.

Tak kdo dostane na Valentýna diamanty?

Malování v této netradiční podobě nabízí skvělý způsob relaxace. S barevnými kamínky se uvolníte, dáte prostor kreativitě a zaženete chmury. Přitom si vytvoříte jedinečný obraz, který se bude skvěle vyjímat ve vašem interiéru.