Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Večerky: Zrelaxujte při malování jednoduchých obrazů

Pod názvem večerky můžete najít obrazy, které byste měli zvládnout vymalovat během jednoho večera. Díky tomu se tak hodí pro ty, kteří nemají na malování tolik času či trpělivosti. Vybírat můžete z různých motivů. 

Malování podle čísel na plátno 

Malování podle čísel na plátno je skvělou možností, jak se věnovat umění, ačkoliv třeba nejste zrovna zkušení. Hlavní výhodou večerek je, že je zvládnete dokončit během krátkého času, jelikož se jedná hlavně o jednoduché motivy, které však stále vypadají působivě. Nebudete potřebovat mnoho hodin a dní pro dokončení díla. 

Malování na plátno pro začátečníky 

Večerky jsou perfektním začátkem malování na plátno pro začátečníky. Díky prostým motivům se můžete stát umělcem během jediného dne. Ve výsledku tak získáte profesionální obraz, přičemž v sadě dostanete vše potřebné – plátno, několik štětců a sadu barev.  

Jednoduché obrázky na kreslení 

Díky bohatému výběru nenáročných motivů se jedná o ideální jednoduché obrázky na kreslení pro každého. Ocení je tedy ti, co s tvořením nemají tolik zkušeností a hledají nenáročný koníček. Přitom si vytvoříte krásné dílo, které se může stát skvělou dekorací interiéru. 

Jednoduché malování 

Jednoduché malování je vhodnou aktivitou pro volný čas, pokud ho zrovna moc nemáte. Potřebovat totiž nebudete dlouhé soustředění pro vytvoření jedinečného obrazu. Motivy jsou navrženy tak, aby jejich malování nebylo tak složité. 

Malování podle čísel pro děti 

Večerky jsou vhodné i pro malování podle čísel pro děti. Obraz zvládnou dokončit i menší děti, jelikož není třeba trávit u něj mnoho času. Během jednoho dne si tak mohou vytvořit vlastní umělecké dílo, v nabídce najdete například roztomilé motivy zvířátek či pohádkových a dalších filmových postav. 

Obrázky na kreslení pro začátečníky 

Jestliže vás láká umění, ovšem nevíte, jak začít malovat, pak je toto vhodným prvním krokem. Obrázky na kreslení pro začátečníky nejsou příliš obtížné, můžete se tak v klidu seznámit s technikou a prací s barvami. Motivy jsou rozmanité, ať už hledáte černobílý či barevný obraz. 

Jak začít malovat? 

S malováním podle čísel nebudete mít problém přijít na to, jak začít malovat. Čísla na plátně vás totiž postupně navedou k jednotlivým barvám, které přenesete na plátno. Stačí jen vzít štětec do ruky a pustit se do tvoření. 

Jestliže hledáte způsob, jak zrelaxovat během klidného večera, malování podle čísel je tou správnou volbou. Díky číslům a přiřazeným barvám vám pod rukama bude postupně vznikat umělecké dílo.