Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Malování podle čísel: Zvěčněte Marlona Branda anebo si vyberte jiný libovolný motiv

Marlon Brando je známým hercem hlavně díky své roli ve filmu Kmotr. Stal se inspirací mnoha umělcům, přičemž inspirovat se můžete nechat i vy. Vytvořte si originální obraz na motivy filmu Kmotr, či si zvolte libovolný jiný motiv pro váš obraz.

Kmotr

Kmotr je kultovním filmem, přičemž patří mezi nestárnoucí klasiku. Hlavní roli v této gangsterce ztvárnil herec Marlon Brando – a stal se jednou z největších legend kinematografie. Díky významnosti tohoto díla na jeho základě vzniklo mnoho dalšího umění, ať už se jedná o filmy, výtvarnictví a mnoho dalšího.

Marlon Brando filmy

Marlon Brando filmy miloval, ovšem mnoho informací o jeho osobnosti se vlastně neví. Ztvárnil však mnoho významných rolí v řadě filmů. První úspěchy získal v díle Tramvaj do stanice Touha, kdy byl nominován na Cenu akademie pro nejlepšího herce v hlavní roli. Později získal také Oscara za nejlepší mužský výkon ve filmu V přístavu. Herec díky svému umění získal také řadu dalších ocenění.

Malování podle čísel vlastní foto

Abyste se také přiblížili umění, vyzkoušejte malování podle čísel. Ať už máte s malováním zkušenosti, či nikoliv, tato aktivita vás rozhodně zaujme. Není třeba mnoho zkušeností ani soustředěnosti, díky předtištěnému plátnu stačí vymalovat jednotlivá políčka podle daných čísel. Tak můžete zrelaxovat, a přitom tvořit originální dílo. Jestliže vás láká malování podle čísel, vlastní foto či libovolný obrázek se také může stát motivem – zkušení designeři ho přetvoří na plátno.

Diamantové malování

Podobnou aktivitou je také diamantové malování. Potřebovat však nebudete štětce a barvy. V sadě dostanete speciální lepkavé plátno s předtištěnými symboly. Na ty pak za pomocí diamantovacího pera budete lepit barevné diamanty. Postupně vám tak pod rukama bude vznikat jedinečný obraz. Zvolit můžete jednoduché motivy, které zvládnete za pár hodin, či složité komplexní obrazy, co se stanou opravdovou ozdobou vašeho interiéru.

Nechte se inspirovat Marlonem Brandem anebo se nebojte být kreativní a přetvořte svou vlastní fotografii či oblíbený obrázek do obrazu.