Zaregistrujte se a získejte kredit 50,- Kč na váš první nákup.

Letní motivy: Malování podle čísel

Léto je v plném proudu a každý z nás se snaží být co nejvíce venku a nasávat letní atmosféru. Co takhle ale obklopit se jí i doma?

Co je malování podle čísel?

Ne každý z nás je přímo umělecky založený, nicméně díky malování podle čísel to ani není nikterak potřebné. Postačí vám pouze objednávka specifického obrazu dle vašeho přání. Ten vám dorazí v podobě sady, která se bude skládat z plátna, kde bude obraz již zaznamenán, společně s barvami a štětci. Obraz bude mít také už předem označená čísla, podle nichž budete dále sami vybarvovat jednotlivá políčka. Jaké barvy použít, budete také lehce vědět, všechná jejich víčka jsou totiž přehledně označená.

Každý obraz má svou úroveň obtížnosti. Vždy zvolte takovou, na jakou se cítíte, od začátečníka až po velmi pokročilého malíře. Malování podle čísel rozvíjí kreativitu, zručnost, učí přesnosti a dokáže efektivně ulevit od nahromaděného stresu. Pro ideální letní naladění se můžete inspirovat třeba těmito nápady na svůj barevný obraz.

Letní dovolená

Letní dovolená může mít spoustu podob. Ať už v přírodě, ve městech, u památek, různých vodních ploch, nicméně pravděpodobně většina z nás si okamžitě představí pláž a moře. Takovýto obraz se vám bude malovat sám, do letní atmosféry se dokážete okamžitě vcítit a představit se přímo v daném obrazu. Malování podle čísel – letní dovolená je skvělá volba.

Letní krajina

Letní krajina může být uzpůsobena na mnoho variant. Může obsahovat louku, stromy, les, cesty, jezírko, oblohu, slunce a obdobně.

Květiny

Květiny jsou klasickým a nikdy neokoukaným symbolem léta. Do obrazu mohou být zapuštěny jako volně rostoucí v přírodě nebo řezané doma ve váze. Slunečnice jsou krásným příkladem letních motivů, které se dají pro malování využít.

Opuštěná pláž

Obraz opuštěné pláže ve vás dokáže vyvolat klid, pohodu a zbavit vás nahromaděného stresu. Malování podle čísel – pláž bez lidí, pohled na moře, kdo by se takovýmto pohledem nechtěl kochat, obzvláště vymaluje-li si ho vlastnoručně?

Louka a les

Pohled na letní zelenou louku, ať již plnou květin, nebo bez nich, nás dokáže příjemně uklidnit a naladit na pohodu. Les může mít spoustu podob, a to i ten zachycený v létě. Často oplývá pohodou, ale někdy naopak i temnotou a záhadností.

Odpočinek u moře

Odpočinek u moře je snem prakticky všech lidí. Každý si ho ale samozřejmě představujeme sobě na míru. Pro někoho může být aktivní až sportovní, pro jiné odpočinek u moře představuje opalování nebo ochlazení v moři. Obraz můžete vybrat dle vaší vysněné aktivity. Vyzkoušejte malování podle čísel – moře.

Letní ulice

S letní ulicí, ať již prázdnou, nebo zaplněnou otevřenými obchody, fontánami, lidmi nebo různou zvěří si i doma dokážete hravě navodit atmosféru ruchu a civilizace.

Letní déšť

Znáte ten pocit, kdy je krásné teplo a najednou začne pršet? Cítíte ten příjemný a osvěžující vzduch s příměsí vody? Když zvolíte tento obraz, až ho vymalujete a někam ho umístíte, takový pocit budete mít při každém pohledu na něj.

Který letní motiv je váš nejoblíbenější?